INTREBARI SI TESTE PENTRU OBTINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE AUTO PDF

Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Fenrizuru Toll
Country: Congo
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 27 April 2018
Pages: 298
PDF File Size: 11.92 Mb
ePub File Size: 17.81 Mb
ISBN: 771-7-35991-915-3
Downloads: 18577
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Motilar

Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti intalni la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: This app is only available on the App Store for iOS devices.

Categoria Xe se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit. Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Compatibility Requires iOS 6.

Chestionare Auto, Teste Auto

Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana. Asa ca spor la invatat.

  EL MANIPULADOR FREDERICK FORSYTH PDF

Click aici pentru a intra pe noua versiune: Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru cand simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in timpul liber. Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea.

ā€ˇScoala Auto – Chestionare auto (Lite) on the App Store

Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

Information Seller Larisa Maria Berce. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis. Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie.

In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna pregatirea pentru scoala petnru, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

Open Menu Close Menu Apple. Destept – Cultura Generala si IQ. Intrfbari de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies obhinerea politicii noastre de confidentialitate. ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

  ACI 347-04 PDF

De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu Android. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online!

Ia permisul din prima!

Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Un an nou frumos si plin de reusite! Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv.

Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului teoretic si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din