INMULTIREA ALBINELOR PDF

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Toramar Yotilar
Country: Monaco
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 24 June 2012
Pages: 265
PDF File Size: 14.30 Mb
ePub File Size: 4.63 Mb
ISBN: 342-8-19662-872-3
Downloads: 55857
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Douran

Gray criteria are notable, but do not affect your score.

FORUM STUPARITUL • View forum – INMULTIREA FAMILIILOR DE ALBINE

Cum s-a nascut ideea “Bio Stup – Ioan Ursu”. Iernatul in folie dubla permite hranirea cu miere cristalizata si polen fara a pierde caldura. Pupe,daca mi-ai raspuns cumva la intrebare,te rog sa reformulezi raspunsul ca nu am inteles Ucenicul apicultor la lucru – Cautam raspunsuri la probleme din stupina. Lucrari de primavara la pavilion si tranzvazare in Bio Stup – varianta pe vatra. Lipsa culesului si alibnelor hranei, obliga familia de albine sa blocheze matca si nu mai accepta nici un ou.

Matca tanara si multe alte avantaje. Stupul Bio – In practica: Inspectie la urdinis, diagnostic al familiilor fara matca, extinderea cuibului, selectia ramelor.

In functie de cum evolueaza lucrurile,pulsez sau ma retrag. Organizarea cuibului si prelungirea pontei – Pregatirea iernatului de calitate.

Lotta Varroa 2012 IZSLT

Cursuri apicultura la distanta proful online Ioan Ursu lectii stuparitul afaceri albine apicultori incepatori sfaturi practice matci stupina apicole Length: Ia Sibiul la picior. Familie din Tecuci in vizita la stupina – Discutie interesanta despre Bio Stup si Viata albinelor – Util si incepatorilor. It looks like you’re missing alt text for several images on your page.

  EMBRIOLOGIA DE LABIO Y PALADAR HENDIDO PDF

They allow you to influence how your web pages are described and displayed in search results. Iernatul la pavilion – Sfaturi utile.

Performantele Biostupului in practica – lucrari la stupina – 19 Iulie video apicultura. Despre apicultura stationara vs pastoral, inmultirea dirijata a matcilor, etc. Bio Stup – Ioan Ursu. Cum putem obtine matci de calitate pornind de la o matca valoroasa de schimb linistit.

O situatie inedita dintr-o familie de albine, sansa declansarii cresterii de botci de calitate. Ce reuseste sa faca o matca tanara si de calitate: Aspecte din lucrarile de toamna pe care le executam la prisaca Manastirii Tisa Silvestri din Bacau. Caut colaboratori pentru producerea modelului de Bio Stup. Sunt o tipa dispusa pentru a invata la un curs sau chiar practica voluntara, dar nu stiu de unde sa incep.

In text e pretul mediu la bursa, nu la tocmeala. ABC Apicultura – Povesti despre albinute pentru cei mici si nu numai. Inlocuirea ratata a unei matci sau ce se intampla cand lucrurile nu merg bine. Make your title tags clear, concise characters and include your most important keywords.

Discutie cu un apicultor despre iernatul in Biostupi, Hranirea labinelor folie dubla si altele. In vizita la un producator exceptional de faguri artificiali – domnul Miron inmultirra Costisa langa Buhusi. Introducerea nestresanta a unei matci intr-o familie de albine, folosind spatiul ramei claditoare. O posibila roire a albinelor.

  HOWLING AT THE MOON WALTER YETNIKOFF PDF

Discutie cu Radu din Neamt, care a venit sa cumpere rame cu puiet capacit pentru stupii sai. Extragem mierea din biostup si dintr-un cat cu rame de jumatate crescute acum. Pretul alunelor de padure in coaja este de 2. Iata cum se pot adapta stupii obisnuiti la noul format de stup anti-varoza. Lucrari practice de vara la pavilion. Return to top Marketing Checklist Optimize. Stupul Bio la targul apicol de la Slobozia: Facilitatile iernatului in noul model de stup.

Sper sa nu deranzeze. Da, e un articol documentat, bun. Despre ramele rele inkultirea ramele bune din familia de albine. Cum putem lupta cu varroa destructor si cum putem trata familiile de albine in perioada asta. Rama claditoare in actiune – capcana naturala impotriva varozei. Productie buna de miere. Hartuirea de catre albine a unei tinere matci abia fecundata.