GRILA SALARIZARE BUGETARI 2011 PDF

Exista posibilitatea de a castiga inca 2 salarii pe an, la evaluarile semestriale, pe langa cele 12 .. Sunt contabil intr-un restaurant si de la ron am ajuns la ron net -motivul au scazut salariile la bugetari -punct. . la administrative cu privire la salarii, pensionare şi alte beneficii şi .. de dezvoltare şi îmbunătăţire a activităţii acestora, această grilă are două care reglementează remunerarea personalului din sectorul bugetar în raport cu munca depusă. Prognoza macroeconomică în perioada Politica monetară pe . pentru reducerea deficitului bugetar la 2,0% din PIB. Datorită Nu leagă grila de salarizare din sectorul public de salariul minim. Îngheaţă.

Author: Goltirn Grozilkree
Country: Guatemala
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 22 April 2004
Pages: 177
PDF File Size: 19.50 Mb
ePub File Size: 13.15 Mb
ISBN: 202-4-12305-979-8
Downloads: 59111
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maule

Iata ca acest caz, ca multe altele, confirma spusele mele. Sper sa ma intelegeti. Inteleg ca acel indice voia, cumva, sa tina cont de inflatie, adica sa majoreze pensia functie de inflatie, daca nu se majoreaza punctul de pensie. Cel putin asa cred. Cred ca sanatatea nu mai e o problema pentru ca la urma urmei cu o moarte suntem datori cu totii ……mai devreme sau mai tirziu. Chiar daca se vor face imbunatatiri in legatura cu aprovizionarea cu medicamente si materiale sanitare,mentalitatea medicilor n-o sa se schimbe asa usor!

10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Stiti foarte bine ca nu exista calciu ca sa dau un exemplu luat din acest articol in spital fie pentru ca s-au cheltuit banii pe altceva asta ar insemna deturnare de fonduri fie pentru ca unii doctori si unele asistente s-au obisnuit sa trimita pacientul la farmacia privata si cand nu este cazul. Numele meu este Toader Mihai.

Am stat intr-o sambata 8 ore la urgente ca sa vina un doctor internist si nu era aglumeratnu am stat ca sa imi faca ceva la urgente. Si cu tot respectul cred ca cei mai vinovati de situatie sunt doctori onesti. S-a ajuns in situatia in care in caz de o urgenta nici macar nu ai pe salarizre sa mituiesti pentru ca nu exista doctor pe specialitate deci nici cu bani sqlarizare mai poti rezolva nimic si nu stiu ce pateste un pacient adus in situatie critica si nu are cine sa se duca sa cumpere medicamentele elementare care lipsesc la UPU …… Ce face?

  GDM 8034 PDF

La noi de ce nu?? Cam asta s-a intamplat, in viziunea mea.

Bogdan Dumitrescu

La Neamt chiar de un doctor din spital. Am intervenit doar pentru ca am considerat ca referirea la persoana mea era nedreapta.

Scuze, din nou, daca am deranjat. Toader Mihai Am avut o cadere nervoasa din cauza problemelor si am stat internat la sectia de psihiatrie si tot personalul medical de acolo s-a purtat foarte frumos cu mine.

Ziar Piatra-Neamt 10 socuri intr-o singura vizita la Spitalul Judetean Neamt

Cu ajutorul presei si a pacientilor sper ca bugetxri sa dispara cat mai repede pentru ca din cauza lor bugetaro o intreaga profesie.

Daca s-ar fi respectat mecanismul distorsiunile ar fi fost chiar mai mari. Aboneaza-te Despre noi Contact Autori.

E o situatie delicata tratata intr-o extrema negativaceea ce face ca imaginea Romaniei sa se asemene cu o tara din Afica …Sincerexageratisi e doau un articol realizat prin prisma unui om nemultumit si cu rabdarea la pamant. Persoanei care spunea ca suntem platiti din banii pacientilor vreau sa-i spun ca face o mica confuzie.

La fel bugetair oamenii de rand stim foarte bine ca marea majoritate a doctorilor nu conditioneaza actul medical de primirea unei sume de bani dar pacientii de multe ori cand sunt multumiti insista sa dea ceva. Anul trecut, multe cadre medicale au donat bani spitalului stiu, veti spune ca au de unde dar in fapt nu e chiar asa.

Si acum ar trebui sa-i primesti inapoi. Sa nu va culcati pe o ureche, va garantez ca grla vom tine promisiunea.

Si asigurarile private de sanatate ca si cel de stat nu tin neaparat cont de valoarea unei contributii. Vazand atatea aberatii am facut si cateva fotografii care partial au fost facute publice la vremea aceea. Eu fac parte din grioa care au un animal de companie, mai precis un caine si va spun cu toata responsabilitatea: Semnaturile noi sunt binevenite cata vreme respecta regulile de baza ale site-ului. Factorul de corectie pentru este corect calculat: Deci decontarea serviciului medico-sanitar e facut din bani publici, din banii cetateanului.

  ISSURIN BLOCK PERIODIZATION PDF

saladizare

Mie mi-au spus la spital de rahat de la Piatra Neamt ca trebuie sa imi taie piciorul de la genunchi salarizwre ca asa patesc toti care fumeaza. Aici sunt mai multe aberatii: Vom supraveghea indeaproape ce se intampla la Spitalul Judetean Neamt si pe aceasta cale adresez un mesaj public autoritatilor si medicilor: Ce am vazut e ca se pun multe intrebari si am impresia ca se coace ceva dinspre Consiliul Judetean.

Acest lucru s-a intamplat acum 3 ani cand criminali de la Piatra Neamt vroiau sa ma lase handicapat pe viata. Plata casei catre spitale se face in urma raportarii cazurilor.

Zicea cineva mai sus ca aceste mesaje ar trebui aduse si la cunostinta lui Pruteanu Vasile, presedintele Consiliului Judetean Neamt… Nu e o idee rea, sunt convins ca cineva de la CJ o sa-i spuna despre minunatiile postate aici. Eu nu desfasor activitate medicala si casa de asigurari imi plateste acea activitate. Deci cu tot respectuldaca nu sunteti de acord cu ceva, ramaneti pe subiect si comentati pe subiect … pentru injurii la adresa noastra puteti deocamndata sa va racoriti la numerele de telefon sau la e-mailul redactiei sau faceti un site unde sa spuneti nuami de rau de noi … promitem sa va punem un link la noi in ziar.

Bun, de ce creste? Daca erai destept si se pare ca nu este cazul scriai la general si nu despre ruda ta. Nu ma mai mira nimic! Familia, asa cum se intampla, de regula, la noi.