GRAIUL MARTIRILOR PDF

Graiul Martirilor Crestini Din Primele Secole – Download as PDF File .pdf) or read online. Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici. Graiul martirilor crestini din primele secole. by: Petru Popovici (author). Edition language: Romanian. Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare. 10 Septembrie Viorel Varga. „Venirea noastra la aceasta comemorare nu trebuie.

Author: Magul Daigami
Country: Tunisia
Language: English (Spanish)
Genre: Photos
Published (Last): 6 March 2009
Pages: 373
PDF File Size: 6.62 Mb
ePub File Size: 11.7 Mb
ISBN: 474-4-84239-952-7
Downloads: 74401
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bami

Managerul Spitalului Judetean, Liliana Neaga, si-a dat demisia.

Tiberiu Marc – luat la rost de un deputat USR pentru intarzierea nejustificata cu reabilitarea drumului judetean C. O salajeanca a visat sa zboare, acum ridica zi de zi pana la cer un elicopter de lupta de patru tone. Nivelul de trai masurat in lungimea conductei de gaze arata ca Salajul si Zalaul sunt printre sarmanii tarii si sunt sarantocii Transilvaniei. Consiliul Judetean Salaj parca-i o biserica, colecteaza cat de mult si redistribuie cat de putin.

Gabriel Terhes este noul sef al Politiei din Salaj si va fi investit oficial astazi, in sedinta festiva. Primaria Zalau anunta un foc de artificii spectaculos de Revelion in centrul orasului. Un agent de paza chemat la interventie a fost batut cu bestialitate in vazul lumii. Tiberiu Marc castiga procesul impotriva lui Tiberiu Marc si trebuie sa-si dea niste bani din bugetul judetului Salaj.

Banii pe care s-a mizat pentru construirea unei parcari moderne la Spitalul Judetean nu mai exista, guvernul i-a luat inapoi. Victima politistului Alin Onica a obtinut daune morale de Consilierii locali PSD aduc bezna in Surduc. Chis Bogdan este noul procuror sef la Parchetul Tribunalului Salaj. Politia salajeana n-a magtirilor nimic din misterul disparitiei lui Tudor Niream.

Aruncam cu milioanele in groapa de gunoi de la Dobrin mai ceva ca manelistii. O tara care nu combate coruptia eficient involueaza; iar la noi partidul la putere se fraiul sa o favorizeze. Varsta avansata va aduce mai aproape de dr.

Alzeihmer decat de realitate. Ce ne puteti spune de fata popii din Treznea anilor ? In cartea dvs, afirmati ca toti romanii din Traznea au fost gdaiul.

Atunci, cum hraiul ca parintii dvs si dvs personal ati supravietuit? Nu mai atati spiritele cu povesti despre vitejia dvs la 7 ani mai exact aveati 9 ani. Preferabil sa vizitati azilul de batrani din Boghis – si ramineti acolo ca presedinte onorific pe viata.

  AIA B105 SAMPLE PDF

Decenta v-ar obliga la tacere, domnule tovarase dr. Oare dintre autorii masacrului, n-a ramas nimeni in viata. Ar trebui sa fie de varsta lui Visinescu. Toata lumea alearga dupa tortionari, dar uita de acesti criminali, care poate mai sunt in viata. Sa nu uitam nici pe nemernicul rege Carol al II-lea si pe sleahta marttirilor politica, care, inau cedat Basarabia si Ardealul, fara un foc de arma.

Sunteti responsabili de cuvintele folosite in comentariile de la ora 9,49 respectiv 10, D-voastra aveti obligatia cel putin morala,sa faceti informare corecta si educatienu prostitutie informatica.

Graiil se face tocmai pentru a nu uita ce s-a intamplat in matririlor ’40 in Treznea graiup Ip si-n alte localitati din Transilvania si nu pentru a lasa martirolor sa devina patima.

Istoria trebuieste invatata asa cum a fost,nu masluita de interese. Crima nu trebuie sa se prescrie in nici-o imprejurare,dar nici nu se poate generaliza. Unii incearca din rasputeri sa transforme antiromanismul in genocid. S-a facut genocid in economie,educatie,cultura,sanatate,a mai kartirilor Credinta care mai sustine Neamul.

Urmariti cu atentie cum prin diverse mijloace,inclusiv prin fete bisericesti,se sapa la temelia sigurului stalp de susinere care ne-a mai ramas Credinta. Nu aveti nici rusine nici obraz ce-i de la 12, Voi ce faceti,ce-ati facut!? Mass-media ne-a trasformat in zeflemisti,ipocriti,ironici,s.

Majoritatea trusturilor de presa ,radio si televiziune sunt controlate de cozile de topor care au sarcina sa distruga ce a mai ramas din morala ,credinta respectiv spiritualitatea romaneasca. Manipularea a ajuns intr-un stadiu prea periculos pentru a nu lua o pozitie. A fost doar o festivitate decenta, fara nicio amintire infioratoare.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare

Doar in inchipuirea autorului. Cam diferite comentariile fata de acelasi articol anul trecut Cred, ca oamenii ca varga nu prea mai au interes in randul romanilor. Si-au dat seama romanii cu nu ungurii sunt bau-bau in tara asta, si defapt nici ungurii din Romania nu vor nicidecum unirea cu Ungaria, dar vor dezlipirea de Bucurestiul Varga a mers la Treznea, unde si-a re umplut sufletul de sovinism, iar acum imparte parerile lui soviniste intr-un ziar care ii permite acest lucru.

Poate suntem noi prosti ca il citim Martirolor, saracu, treieste in poate cea mai frumoasa comuna din Salaj, comuna Crasna, spre dilema lui, condusa de un primar maghiar – pai daca nu ar fi ipocrit, martirjlor fi mutat, imobilele din Crasna sunt la pret bun, ar fi avut bani pentru a se muta altundeva, de ce sa nu, poate chiar la Treznea Si in acest an Ti-ai atins scopul. Dupa aceste comentarii cred ca te simti foarte bine Daca ai avea bun simti ar trebui sa te muti undeva intr-un coltisor unde nu gasesti nici un ungur Rusine!!

  BERLINER HOCKER BAUANLEITUNG PDF

Adica noi romini sa toleram si ei nu ne tolereaza.

Ce mama dracului chiar sa fim blegi in fata iredentismului bozgoresc? Nu vedeti ce tupeu au.

Sa stige pe stadion ca trnsilvania este a lor, Sa nu dea Dumnezeu sa ajngem la razboi deviza pe care o aplic este “fara prizonieri”.

Angli care sa trezit din vis. I want to see what what it feels like to have a million dollars in bitcoins. Totul la preturi avantajoase. Ai o stire sau o fotografie de interes?

Ai un video interesant? Asta isi aminteste lelea Veronica in acest 9 septembrie al anuluicand inca se mai fac auzite voci revizioniste si revansardiste. Ambrozie Pernes avea 14 ani cand au grziul trupele horthyste in Treznea. Era la lucrul campului cu mama sa si cei cinci frati.

Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici • BookLikes

Acasa a ramas doar tatal sau care era bolnav. Nimic n-a mai ramas. Ne-am refugiat la Ploiesti, la o sora a mamei, pentru ca in Treznea nu mai aveam nimic. Mai gralul badea Ambrozie ce mai sta pe ganduri, apoi parca isi ia inima in dinti si zice: Chiar si dupa 73 de ani, amintirile inca dor.

Si o sa doara inca mult, peste generatii si generatii. Fiindca au murit parinti, copii, frati, rude, doar pentru vina de a fi romani.

Pietate pentru memoria lor! Comemorarea tragicelor evenimente de la Ip este programata in fiecare an de ziua Inaltarii Grailu Cruci, adica pe 14 septembrie. Potrivit primarului de Ip, Markus Lazlo, anul grraiul comemorarea va incepe la orele Versurile din popor spun: Sunt interzise injuriile, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Pompierii au colindat la Graiul Salajului.