CARTEA DESPRE FEMEI OSHO ONLINE PDF

Osho în “Cartea despre Femei”. Done. Comment. views. 0 faves. 0 comments. Taken on March 8, All rights reserved. Pe gasesti cele mai bune oferte pentru Carti. Osho. Traieste periculos. Iluminare obisnuita pentru vremuri neobisnuite. Reeditare. 19,99 lei ( 29,90 lei). Description: OSHO – 5 juin | Transmis par: Le collectif des enfants de la loi de UN | Publié par Blog Les Transformations |

Author: Dozilkree Meztiramar
Country: Mozambique
Language: English (Spanish)
Genre: Medical
Published (Last): 19 April 2008
Pages: 85
PDF File Size: 15.96 Mb
ePub File Size: 7.92 Mb
ISBN: 406-2-31631-592-8
Downloads: 5156
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Goltijind

Cartea Despre Femei – OSHO

Ea nu folosefte concepte, folosefte imagini. Pentru a fi vazute, lucrurile alea trebuie create. O putem intuitia, imaginatia, intelectul. I aca vreau sa-1 onilne, il folosesc. Daca devine stapan fi te domina, atunci e periculos.

Daca inlaturi mbiiea, sexul gol chiar pare animalic. El spunea ca, prin aducerea femeii in feemei, se crea o situatie in care subconftientul incepea sa covarfeasca barbatul. Osho Zivot Ljubav Smijeh. Parca ti-e rufine de biologia ta, de chimia ta, de natura ta. Ei nu sunt altfel decat nebunii. Iar acolo incepe sa functioneze intuitia.

S-ar putea sa lie un vis. Te poate ajuta sa intelegi aceasta diferentiere. Exista mirare, emotie, extaz —dar nu cunoaftere. Toate religiile sunt impotriva femeii – nu ca ar uri femeia, nu; cic pm fi simplu incearca sa-i protejeze pe calugari, pe preoti, pe papi. Dar ca sa ajungi acolo, trebuie mai intai sa-ti cureti subconftientul, iar modul de a-1 curata este sa-1 satisfaci. Daca mai face ceva, eu voi fi primul care il da pe mana polidei.

  ECHELLE DE MOHS PDF

Cu cit il reprimi mai mult, cu atat devine mai valoros. Toate realizarile tale sunt exterioare. Intuitia ifi deschide ufile prin meditatie.

Oferte in Carti –

Asta e o munca peste program; n-ai fost in stare sa o termini in cursul zilei. Numai mintea mediocra se atafeaza prea mult inaccesibil pentru noi. Insa intelectul poate sa fi respinga ce s-a intamplat.

In cazul in care ai platit online si vrei sa returnezi coletul, te asiguram ca iti vom returna suma achitata in cel mai scurt timp posibil. E un mecanism frumos, dar e frumos numai daca ramane un sclav fi nu devine stapan.

Cum separa corpul oxigenul dc azot? Intelectul este doar bajbaitul in intuneric. Aceasta armonie duce la dezvaluirea sursei vietii.

Patrunderea, perspicacitatea e o stare de nongandire. Visele lor devin tot mai sexuale; sexul devine factorul predominant in mintea lor.

Intentia e buna, dar nu exista nimeni care sa le spuna tinerilor onpine drogurile nu le vor implini dorintele. Asta este vorbitul cu Dumnezeu, asta e un mod respectabil de a fi nebun. Acolo Incerc eu sa tetmping. Ele traiesc de pe urma reprimarii.

Osho în “Cartea despre Femei” | Librăria online | Flickr

Floarea e acolo, tu efti acolo. El poate crea mund de vorbe, sisteme de teorii, dar toate astea sunt vorbarie goala. Gandul este un fenomen material. Nimeni nu ti-a spus cum sa-ti folosefti intelectul pentru a-d satisface subconftientul, natura, biologia, chimia. Tu nu te-ai gandit niciodata la ea ca fund un lucru. Pentru a te asigura ca ai primit exact ce ai comandat, ai posibilitatea sa deschizi coletul la livrare si sa verifici continutul acestuia inainte de plata.

  INTEL 8085 OPCODE SHEET PDF

Trebuie doar sa asculti, sa vezi, sa intri in intregul proces al cunoafterii. Daca eu vin la tine pas cu pas, asta nu e un salt. Daca mancarea pc care o mananci este descompusa in constituentele ei de baza, iar acele const it unite de baza sunt trimise acolo unde e nevoie de ele?

L-am gasit gol pufca, strigand obscenitati, iar multimea care il inconjura arunca cu pietre in el. Exista situatii in care ai nevoie dc ituclcu, d. Bucuria de a trai periculos. De ce a cazut omul prin cunoaftere? Intelectul este util in lume, fi toate sistemele educationale sunt tehnici de a evita inima fi a duce energia direct la cap. Aceste lucruri esentiale ale vietii nu sunt de competenta intelectului. El e prezentul nostru.

Daca e nevoie de vreun efort, asta dovedefte pur fi simplu ca nu ai reusit.