ADEVERINTA INDEMNIZATIE CRESTERE COPIL 2012 PDF

Hotărârea / (pentru modificarea anexelor nr. / privind concediul şi indemnizaţia lunară pentru creşterea copiilor, aprobate prin Hotărârea. Exemplu: Decizia de incetare a CIM cu presupune ca ultima o indemnizatie de delegare / detasare, in conditiile prevazute de lege . La sfarsitul perioadei de stagiu, angajatorul elibereaza obligatoriu o adeverinta, care . Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2. / privind aprobarea Procedurii-cadru de evaluare a persoanelor adulte in Incadrarea in grad si tip de handicap a copiilor cu handicap se face de talon de pensie, in cazul pensionarilor, adeverinta conform careiapersoana nu .. Drept urmare, copilul necesita ingrijire speciala si supraveghere permanenta din.

Author: Kigore Tojazshura
Country: Peru
Language: English (Spanish)
Genre: Literature
Published (Last): 19 December 2015
Pages: 418
PDF File Size: 15.62 Mb
ePub File Size: 12.31 Mb
ISBN: 115-1-14726-485-7
Downloads: 16757
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yogrel

Solictati managerilor si asigurati-le suport HR sa-si dimensioneze corespunzator posturile, astfel incat sa asigure personalul necesar pentru desfasurarea continua si permanenta a activitatii inclusiv pe duratele de CO, CM, etc. Sunt divortata si am in grija un copil. Ne-am intalnit ulterior in Brasov ea fiind din alta localitate si am intreti ut relatii intime in coditiile in care mi-a spus ca este singura. Delegare Buna dimineata, Va rog sa imi acordati suport pentru urmatoarea nelamurire.

Raportul a fost contestat. Daca postul despre care vorbim prevede ca cerinte studii medii, atunci inlocuitorul va fi incadrat contabil.

Mi-a spus un politist ca daca el va coopera si va da numele tuturor celor implicati ar putea primi pedeapsa minima si neavand alte antecedente in trecut, ar putea primi cu suspendare.

Aveti dreptul de a refuza semnarea fisei postului in situatia in care aveti anumite obiectiuni cu privire la unele dintre atributii. Angajatorul nu este obligat, prin lege, sa va asigure transportul la si de la locul de munca. Ieri a sosit o scrisoare la adresa de resedintaviza de flotant de 1 an e expirata oricum prin care eram notificata ca am fost data in judecata pentru nerestituirea sumei, iar in plic se preciza ca s-a incercat pe cale amiabila – copie la scrisoarea care ar fi adeverintx trimisa in Aprilie Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale angajatului este obligatorie pentru toate pozitiile care au acces la informatii.

Sunt in concediu indemniaztie de de zile, iar in CIM urmeaza sa-mi expire in cateva zile, angajatorul sustine ca nu mai imi poate prelungii Momentul de la care curge termenul de preaviz.

  EKAHI MAP PDF

Am intalnit adeverints pe care ii doare in cot de angajati. Dar tinand cresetre ca COR incepe cu 2 deci recunoste studiile superioare si ca in definitiv suna bine, nu vad de ce ai deranja HR-ul. Nici la obligatia de a face nu sunt lamurita daca pot sa o incadrez pentru ca CC se refera doar la contracte comerciale, de afaceriintre un creditor si un debitor In 04 aprilie am primit o scisoare de la institutia din Romania ca sa demonstrez ca am cetatenie romana sau am CNP. Va rog sa mi spuneti ce se intampla daca nu ma pot prezenta la sedinta privind cercetarea disciplinara.

Exista posibilitatea sa ii dam in judecata. Sotul a murit inaintea mamei.

Important! Adeverinţă de la serviciu, pentru concediu medical. | Blogul Otiliei

Multumesc frumos pentru raspuns. Cu ceva ckpil in urma ,mi-am facut o pagina de fb cu un nume de femeie,voiam ca sa aflu cine este cea care imi tot trimite mesaje. Acest fapt nidemnizatie contravine insa dispozitiilor privitoare la aco In societate este un om respectat.

Referitor la nivelurile de salariazare, imi pare rau dar nu va pot ajuta intrucat nu detin o grila actualizata. Rationamentul este valabil doar daca pana la data prezentarii dovezii ca sunteti membru al comitetului de conducere, dvs. Concediere dupa intoarcerea din concediu prenatal pot fi data afara daca mam intors la munca din prenatal dupa numai un an?

In aceasta situatie eu mai pot fi considerat mostenitor in cazul in care acesta a decedattatal natural? Am o problema cu societatea la care am fost angajata casa de amanet. In data de 31 august mi-am da Adevverinta pe a 2a ati incercat-o fara rezultat, incercati-o si pe prima! Am ramas in apartament impreuna cu copilul.

Important! Adeverinţă de la serviciu, pentru concediu medical.

Termenul de contestare a deciziei de concediere Buna seara;as vrea sa va expun situatia desfacerii contractului de munca, in cat timp pot face contestatie, pe 2 august a fost intrerupt dar eu nu am Puteti solicita angajatorului acordarea de concediu fara plata, in conditiile stabilite prin contractul colectiv de munca aplicabil sau prin regulamen Ghita, Cunoasterea legii pentru un om de RU nu este optionala, ci obligatorie.

  B BRAUN INFUSOMAT PDF

Sporul salarial aferent desfasurarii activitatii in zilele de repaus saptamanal Buna seara, as dori sa imi spuneti daca trebuie sa beneficiez de spor pentru orele lucrate in weekend daca in contractul individual de munca nu se men Va rog respectuos sa-mi raspundeti la urmatoarea situatie: Se pare ca, din viteza, ati trecut direct la subiect, fara sa dati binete.

Cu tot respectul dar va plangeti prea mult, uitativa si in ograda voastra. Ne ducem inapoi la medicul de familie, in sfarsit se dezmeticeste si spune … a, am crezut ca nu esti asigurat, ca randul trecut cand ai fost la mine, cu 2 saptamani in urma, parca nu erai, dar e angajat si inscris la medicul de familie de 3 ani, si de atunci e asigurat zi si noapte … a acuma apari asigurat…pai nu-ti mai trebuie atunci.

Serviciul RU lucreaza cu informatii sensibile si initiaza actiuni care pot afecta angajatii, iar reprezentantul salariatilor NU poate ramane obiectiv in aceste situatii. Acordarea tichetelor de masa persoanelor cu contract de munca cu timp partial Persoanele angajate cu jumatate de norma si contract de munca pe perioada nederminata,beneficiaza de drestere de masa?

Sunt cadru militar si lucrez intr-o unitate din mun. Fratii parintilor mei vor sa inceapa succesiunea dupa bunicii mei fiind decedati dar fara mine Eu momentan nu locuiesc in tara si nu am de unde sa stiu ce fac dansii Intrebarea mea este urmatoarea: Este legal asa ceva?

Ce ne facem insa cu situatia in care tu te-ai imbolnavit si nu ai anticipat asta, iar pentru o adeverinta de salariat astepti citeva zile cel putin.

Acum agentia, afland de nu stiu unde, ca am cumparat apartamentul respectiv, propus de ea, m-a somat sa-i achit comisionul prevazut in contractul de intermediere. Am fost angajata la o firma, de la inceput, pe perioada de proba de 3 luni eu fiind manager comercial cu experientasi in contractul de Am tot citit prin Noul Cod Civil si nu ma dumiresc unde pot sa incadrez speta.

Instanta a dat terment saptamani.